Tabloul de bord si consola centrala au fost reproiectate pentru a imbunatati confortul si eficienta in functionare. Noul buton start/stop si slotul pentru cheia electronica cu telecomanda integrata sunt amplasate convenabil in zona DNR a tabloului de bord. Noul sistem de infotainment cu recunoastere vocala, DAB radio si harti de navigare, permit, de asemena, conducatorului auto sa aduca viata digitala la bord, prin functia de mirroring a telefonului folosind Apple auto Play.

O cabina cu totul noua, care aduce performanta aerodinamica la un nou nivel, crescand eficienta excelenta a consumului de combustibil a  vehiculului cu pana la 4%.

Acesta a fost reproiectat de la zero pentru a oferi beneficii multiple pentru clienti – de la economia de combustibil si mai mic cost total de proprietate (TCO), pentru a mai mare de siguranta a conducatorului auto.

Scaunul reglabil ii permite  conducatorului auto sa il pozitioneze la inaltimea si distanta perfecta de la volanul multifunctional , care are o forma cu baza plata, oferind mai mult spatiu in compartimentul pentru picioare.

Confort sporit

Spatiu de relaxare regandit

Spatiu suficient de stocare

Cabina de sofat premium

Aspectul ergonomic al comenzilor  asigura ca toate functiile cheie sunt usor accesibile.

Compartimentele incapatoare sunt plasate in mod convenabil im intraga cabina pentru a oferi tot spatiul de stocare de care are nevoie soferul. Zona de noapte a fost reproiectata pentru a maximiza confortul soferului. Combina functionalitatea si confortul cu noul sau aspect simetric si cu stocarea bine plasata, conexiunile si controalele USB. Acoperisul reproiectat ofera o inaltime confortabila in picioare de 2,15 de metri in centrul cabinei.

Sistemul de climatizare si sistemele de racire integrat pentu stationare asigura un climat intern perfect in orice moment.

IVECO S-WAY introduce o noua lume de conectivitate conceputa pentru a sprijini operatorii logistici si administratorii flotei prin optimizarea disponibilitatii vehiculului, a eficientei combustibilului si a costului total al proprietatii (TCO), precum si pentru a ajuta soferul sa opereze vehicululul fara efort si in mod eficient, sporind in continuare experienta lor de viata si de conducere la bord.

Conectivitatea IVECO S-WAY pune vehiculul in comunicare directa cu Camera de Control IVECO, furnizand date in timp real. pentru a maximiza disponibilitatea si productivitatea vehiculului. Conectivitatea IVECO S-WAY a fost, de asemenea, dezvoltat avand  conducatorul auto in minte, sa il ajute sa opereze vehiculul fara efort si pentru a conduce in condiyii de siguranta.

Noua aplicatie IVECO EASY este conceputa pentru a usura viata soferului la bord, permitandu-i acestuia sa controleze toate functionalitatile de gestionare a cabinei si vehiculului de pe dispozitivul lor mobil. In plus, pot utiliza aplicatia pentru a activa serviciul Assistance No-Stop, a accesa date de diagnosticare la distanta si a vizualiza instrumentul de evaluare a stilului de conducere.

Fiecare detaliu al exteriorului cabinei a fost studiat cu grija pentru a minimiza rezistenta aerului.

  • Acoperisul nou este perfect integrat in partea frontala a vehiculului
  • Grilaj frontal cu colturi cu raza mare si aripioare laterale
  • Nou design pentru bara de protectie din mai multe segmente cu deflectoare de integrate
  • Kit aerodinamic optimizat si praguri laterale cu extensii de cauciuc
  • Faruri cu LED complet
  • Usa cu design nou care se extinde pana la al doilea pas
  • Climatizare de stationare integrata

IVECO S-WAY a fost dezvoltat cu un accent puternic pe sofer, iar noua cabina a fost reproiectata si consolidata pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta pasiva.

Noul design ofera, de asemenea, vizibilitate mult imbunatatita pentru sofer cu ajutorul ferestrelelor laterale si a oglinzilor retrovizoare.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY